Forside /  Om oss

En komplett leverandør av bilpleie

Alt under ett tak - enkelt og praktisk

Med lidenskap for god bilpleie

Handz On er det første selskapet som har samlet alt innen bilpleie under ett tak. Vi forenkler forbrukerens hverdag ved å ta vare på bilen deres mens de handler, er på reise eller foretar seg andre gjøremål. Vårt primærmarked for implementering av moderne bilpleieanlegg er Europas største kjøpesentre og lufthavner. Vi tilbyr de kjørende kundene bilpleie og bilrelaterte produkter og tjenester. Alle våre produkter og tjenester har én ting til felles: de representerer vår lidenskap for bilpleie, som inspirerer og setter nye standarder. De bygger på samme idé om kunnskap, kvalitet, innovasjon og opplevelse.

 

 

olav thon gruppen

citycon

scala

Handz On Auto Care er den foretrukne partner hos landets største eiendoms- og kjøpesenterutviklere

 

 

Vår historie

  • Handz On er det første selskapet som har satt seg mål om å danne Europas første bilpleiekjede implementert på de største kjøpesentre og lufthavner.
  • Firmaet Handz On ble stiftet i september 2005 med det første bilpleiesentret i Ski Storsenter.
  • Firmaet bygges med tanke på kjedevirksomhet, hvor vi kan dra nytte av felles innkjøpsbetingelser, kompetanse og personell.
  • Konseptet ble fra starten av en kjempesuksess og selskapet ekspanderer både i Norge og i Europa.

handzon historie

 

 

 

Jobb hos oss

Ønsker du å bli en del av et spennende og dynamisk selskap i utvikling? Vi er stadig på utkikk etter nye dyktige medarbeidere innenfor alle jobbsegmenter.
Send en kortfattet CV til post@handzon.no.

Medlemstilbud!
Få hver 6. utv. vask gratis!

Hos Handz On Auto Care får du en gratis utvendig håndvask etter hvert femte kjøp av en bilpleietjeneste. Alle medlemmer får gratis påfyll av spylevæske når du kjøper en bilpleietjeneste. Gjelder medlemmer i kundeklubben.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller andre henvendelser.

Vi gleder oss til å se deg - og bilen din!

Top