Forside /  Franchise

Bli franchisetaker i Handz On

Kontakt oss

Handz On Auto Care er en velkjent merkevare og en trendsetter innen bilpleie

Vi legger stor vekt på at du som franchisetaker skal bli sikker på Handz On-konseptet, systemene og merkevaren. Derfor får du tre måneders opplæring før du får ansvaret for ditt nøkkelferdige bilpleieanlegg, i tillegg til oppfølging og opplæring når du har kommet i gang.

 

 

Franchise i Handz On Auto care

Franchise er et gjensidig forpliktende samarbeid der to selvstendige parter bringer sine verdier og tjenester inn i et samarbeidsforhold. Vi har et felles mål om å skape høyest mulig fortjeneste. Franchisetaker er selvstendig næringsdrivende av egen virksomhet, men reduserer risikoen ved å være en del av Handz On-kjeden i et godt utprøvd driftssystem. Franchisetaker betaler en avgift til franchisegiver for å benytte Handz On som merkenavn og bli del av vårt sterke kjedekonsept med stordriftsfordeler og velfungerende driftssystemer. Har du engasjement, driv, lyst og ikke minst økonomisk interesse i å skape en suksess, ta kontakt med oss.

 

 

Salgs- og driftsrådgivning

Din nærmeste samarbeidspartner er distriktssjef. Han eller hun vil gi deg assistanse på en rekke områder, for eksempel når det gjelder utvikling av driftsmessige styreredskaper, salgsanalyser, svinnbekjempelse og riktig bruk av konseptet for å sikre maksimal fortjeneste. Distriktssjefene har ansvaret for å følge opp de enkelte enhetene, og besøker dem jevnlig.

 

 

Fordeler ved å være franchisetaker i
Handz On Auto Care

 

Praktisk bistand
  • Kontraktsforhandlinger med gårdeier
  • Etablering
  • Eventuell oppgradering av din stasjon
  • Felles markedsføring
  • Lønnstjenester
  • Driftsoppfølgning

Dette gir deg muligheten til å fokusere på den daglige driften.

Medlemstilbud!
Få hver 6. utv. vask gratis!

Hos Handz On Auto Care får du en gratis utvendig håndvask etter hvert femte kjøp av en bilpleietjeneste. Alle medlemmer får gratis påfyll av spylevæske når du kjøper en bilpleietjeneste. Gjelder medlemmer i kundeklubben.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller andre henvendelser.

Vi gleder oss til å se deg - og bilen din!

Top